Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Sel Bölgesine Teknik Destek

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Sel Bölgesine Teknik Destek
Konya Büyükşehir Belediyesi Rize ve Artvin'de 22 Temmuz'da yaşanan sel ve heyelanlarından ardından temizlik çalışmaları için araç desteğinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Rize ve Artvin'de 22 Temmuz'da yaşanan sel ve heyelanlarından ardından temizlik çalışmaları için araç desteğinde bulundu. Özel idarelerle birlikte İstanbul, Rize, Trabzon, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Van, Giresun, Samsun, Bursa, Konya, Sivas, Kars, Hemşin, İkizdere, Derepazarı ve Pazar belediyeleri tarafından da kanal aracı, vidanjör, ekskavatör, kamyon, kepçe, itfaiye aracı, arazöz ve su tankı gibi iş makineleri yapılan çalışmalara destek vermek için gönderildi. Bölgede çalışmalara ayrıca Ardahan, Rize ve Trabzon DSİ ekipleri de destek verdi.

konya-buyukjsehir-1.jpg

ALTAY: NEREDE İHTİYAÇ VARSA ORADAYIZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaptığı açıklamada, “Elazığ ve İzmir depremlerinde oradaydık. İstanbul, Yalova, Balıkesir ve Çanakkale’de müsilaj mücadelesindeydik.  Şimdi de Artvin’de sel sonrası temizlikteyiz. Nerede ihtiyaç varsa Konya Modeli Belediyecilik orada göreve hazır. Allah afetten korusun, devletimize güç versin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.