Konya Büyükşehir bisikletle işe giden vatandaşlara hediye dağıttı

Konya Büyükşehir bisikletle işe giden vatandaşlara hediye dağıttı
Konya Büyükşehir Belediyesi “Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü” dolayısıyla bisiklet yollarında bisiklet kullanan vatandaşlara hediye verdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü” kapsamında etkinlik gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, “Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü” dolayısıyla belediye çalışanlarıyla birlikte işe bisikletle geldi.

ko-nya-buyuksehir-kisin-ise-bisikletle-4.jpg

Uslu, Türkiye'nin bisiklet şehri olarak bilinen Konya'da, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çeşitli projelerle bisiklet kullanımı konusunda farkındalığı artırmayı amaçladıklarını belirterek etkinliğe katılan personele teşekkür etti.

ko-nya-buyuksehir-kisin-ise-bisikletle-2.jpg

İşe bisikletle gelen Büyükşehir Belediyesi personelleri de her gün bisiklet kullandıklarını ifade ederek, bu alanda yapılan “Bisiklet Tramvayı”, “Bisiklet Yolları” gibi çalışmalar sayesinde gidecekleri yere daha güvenli ve hızlı bir şekilde ulaştıklarını söyledi.

ko-nya-buyuksehir-kisin-ise-bisikletle-1.jpg

Ekinlikler kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ise bisikletle gelen belediye çalışanları ile sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bisiklet yollarında bisiklet kullanan vatandaşlara atkı, bere ve eldiven seti dağıtıldı.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.