Konya Büyükşehir ve Ptt Arasında Akıllı Ulaşım Sistemleri Protokolü

Konya Büyükşehir ve Ptt Arasında Akıllı Ulaşım Sistemleri Protokolü
Konya Büyükşehir Belediyesi ile PTT arasında, Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Mobilite alanlarında karşılıklı bilgi ve tecrübelerin paylaşımı konusunda protokol imzalandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile PTT arasında, Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Mobilite alanlarında karşılıklı bilgi ve tecrübelerin paylaşımı konusunda protokol imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde; ortak AR-GE çalışmalarının yürütülmesi ve uygulama projelerinde Konya’ya öncelik verilmesi amaçlanıyor.

Akıllı ulaşım konusundaki uygulamaları ile öncü olan Konya Büyükşehir Belediyesi, mevcut çalışmaları geliştirmek ve yeni gelişmeler doğrultusunda vatandaşa yönelik hizmet seviyesini daha ileriye taşımak için PTT A.Ş. ve PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. ile Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ve Mobilite alanları konusunda protokol imzaladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ile PTT A.Ş. Ödeme Sistemleri Dairesi Başkanı Dinçer Demirhan ve PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Durmuş Ali Taşkın arasında imzalanan protokolle; kurumlar arasında ortak çalışmalar yapılacak. Konya’ya öncelik tanınarak pilot uygulamaların Konya’da gerçekleştirileceği ortak çalışmalar kapsamında; Akıllı Ulaşım Sistemleri alanında bilgi ve tecrübe paylaşımının gerçekleştirilmesi, ortak AR-GE projelerinin yürütülmesi, teknik ve idari konularda karşılıklı kolaylıklar sağlanması, ortak eğitim ve seminer faaliyetlerinin düzenlenmesi, PTT A.Ş. ve PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen mobilite ve AUS çalışmalarında işbirliği yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.