Konya Büyükşehir'de Eğitim Projeleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Konya Büyükşehir'de Eğitim Projeleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve desteklenen eğitim projeleri ile ilgili yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve desteklenen eğitim projeleri ile ilgili yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

bizim-okulumuz-10-002.jpg

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit burada yaptığı konuşmada, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime her daim destek olduğunu vurgulayarak yürütülen projelerin önemine dikkat çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin bu çalışmaları hassasiyetle takip etmeleri gerektiğini belirterek eğitim projelerinin hayata geçirilmesinde emeği ve desteği olan herkese teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Alper Oral ve Şube Müdürü Mehmet Tekkaymaz tarafından yürütülen eğitim projeleri hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan ve 31 İlçe Milli Eğitim Müdürü katılım sağladı.

bizim-okulumuz-1-002.jpg

bizim-okulumuz-2-002.jpg

bizim-okulumuz-3-002.jpg

bizim-okulumuz-4-001.jpg

bizim-okulumuz-5-001.jpg

bizim-okulumuz-6-001.jpg

bizim-okulumuz-7-001.jpg

bizim-okulumuz-8-001.jpg

bizim-okulumuz-9-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.