Konya Büyükşehir'den eğitimde örnek uygulama: Tamamı öğretmenlere ücretsiz verilecek

Konya Büyükşehir'den eğitimde örnek uygulama: Tamamı öğretmenlere ücretsiz verilecek
 Editör
Konya Büyükşehir Belediyesi “Eğitimde Bilimsel Uygulama Hareketi”ni başlattı. Bu çerçevede öğretmenlere program kapsamında üç modülden oluşan üç haftalık ücretsiz eğitim verilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, eğitime yönelik hayata geçirdiği projelerle örnek olmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Bilim Muallimleri Merkezi (BİLİMUM) ile Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi iş birliğiyle “Eğitimde Bilisel Uygulama Hareketi” başlatıldı.

Öğretmenlerin eğitim yetkinliklerini artırarak, eğitimde bilimsel uygulamalarla öğretmenlerin gelişimine katkı sağlaması hedeflenen çalışma kapsamında öğretmenler üç modülden oluşan üç haftalık ücretsiz eğitimler alacak. Eğitimde yenilikçi yaklaşımlar sunan BİLİMUM ve Kariyer Merkezi, öğretmenleri etkileyici atölye çalışmaları ve alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen seminerlerle buluşturuyor.

egitimde-ornek-uygulama-3.jpg

TÜM EĞİTİMLER ÜCRETSİZ

BİLİMUM, zengin eğitim içerikleri ile öğretmenlerin bilimsel yürüyüşünü onlarla beraber geçekleştirirken aynı zamanda ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşması için çalışıyor. Modüler piramitsel sistemi ile dikkat çeken BİLİMUM, milli ve manevi değerleri öne çıkararak öğretmenleri yeniden yapılandırmacı ve ilerlemeci bir perspektifle destekliyor. Program sayesinde öğretmenlere sertifikasyon imkanı da sağlanıyor.

egitimde-ornek-uygulama-1.jpg

Tüm eğitimlerin ücretsiz verildiği seminerlerde, öğretmenlere güncel eğitim yaklaşımları ve sınıflarında uygulamaları açısından en yeni yaklaşımlarla hazırlanmış örnekler sunuluyor. Programla, eğitimde yenilikçi ve etkili yaklaşımlar sunularak öğretmenlerin profesyonel gelişimlerine büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

egitimde-ornek-uygulama-2.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.