Konya, Cem Kıvırcık ile fotoğrafın geleceğini konuşacak

Fotoğraf sanatının dünden bugüne uzanan serüveni, yapay zeka ile gelecekteki potansiyelleri, sanatçı Cem Kıvırcık'ın "Fotoğraf Nereye Gidiyor? Camera Obscura'dan Yapay Zekaya Fotoğrafın 200 Yıllık Yolculuğu" başlıklı portfolyo sunumu ve söyleşisi ile derinlemesine ele alınacak.
Etkinlik, 24 Haziran 2025 Salı günü, Depo No.4 Seminer Salonu'nda saat 20:00'de başlayacak. Cem Kıvırcık, sunumunda Camera Obscura'dan günümüzdeki dijital fotoğrafçılığa ve yapay zeka entegrasyonuna kadar fotoğrafın geçirdiği evrimleri, kendi sanatsal bakış açısıyla yorumlayacak. Katılımcılar, fotoğrafın teknik ve estetik dönüşümünü yakından inceleme fırsatı bulacakları bu özel etkinlikte, gelecekte fotoğraf sanatının alacağı yönler hakkında da önemli ipuçları edinecekler.
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan bu etkinlik, fotoğraf meraklıları, sanatçılar ve teknolojiye ilgi duyan herkes için kaçırılmaması gereken bir buluşma vaat ediyor.
Etkinlik Bilgileri
Tarih: 24 Haziran 2025 Salı
Yer: Depo No.4 Seminer Salonu
Saat: 20:00
Sanatçı: Cem Kıvırcık
Konu: Fotoğraf Nereye Gidiyor? - Camera Obscura'dan Yapay Zekaya Fotoğrafın 200 Yıllık Yolculuğu (Portfolyo Sunumu ve Söyleşi)
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.