‘Konya Cumhurbaşkanı Erdoğan’la buluşmaya hazır, Angı: Her Gelişi Bereket

‘Konya Cumhurbaşkanı Erdoğan’la buluşmaya hazır, Angı: Her Gelişi Bereket
Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2 Ekim Cuma günü Konya’ya geliyor

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2 Ekim Cuma günü Konya’ya geliyor. Koronavirüs salgınına karşı tedbirlere uygun olarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan Konya’da yapımı tamamlanan projelerin resmi açılışını yapacak.

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Konya’ya geliyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Konya ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “ Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Açıkçası Konya Cumhurbaşkanımızı özlemişti. Ancak içinde bulunduğumuz ve tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen pandemi süreci bu duruma sebep oldu. Şimdi hasret giderme vakti. 2 Ekim Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Konya olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. ” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyaretinin detaylarına değinen Başkan Angı, “Gönül isterdi ki Cumhurbaşkanımızı her zaman olduğu gibi Konya’da büyük bir miting ve coşku ile karşılayalım ancak Koronavirüs salgını bize bu imkanı vermiyor. Bu kapsamda karşılama ve bir miting programı olmayacak. Cumhurbaşkanımız şehrimizde yapımı tamamlanan ve daha önce hizmete açılarak hasta kabulüne başlayan Şehir Hastanesi, yapımı tamamlanan Lojistik Merkezi ile çevre yolu 1. etabının resmi açılışını gerçekleştirecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın Konya’ya her ziyareti bir berekete vesile olmuştur. İnşallah Cuma günü de Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşrifleri ile bir kez daha bu bereketten nasibimizi alacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum