Konya dahil 71 ilde 'Mercek-16' operasyonu: Yüzlerce silah ele geçirildi

Konya dahil 71 ilde 'Mercek-16' operasyonu: Yüzlerce silah ele geçirildi
 Muhabir
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya dahil 71 ilde gerçekleştirilen "Mercek-16" operasyonlarında 959 şüpheliye işlem yapıldığını ve 912 silahın ele geçirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ruhsatsız silah taşıyanlar ile silah kaçakçılarına yönelik 71 ilde düzenlenen "Mercek-16" operasyonunu duyurdu.

Yerlikaya yaptığı paylaşımda: "71 ilde Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara ve Silah Kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “MERCEK-16” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucu: 661 Ruhsatsız Tabanca, 35 Kurusıkıdan Çevrilmiş Tabanca, 40 Uzun Namlulu Tüfek, 176 Ruhsatsız Av Tüfeği olmak üzere toplam: 912 Silah ele geçirildi. 959 Şüpheli hakkında işlem yapıldı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ruhsatsız silah temin edenlerle de silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.