Konya Her Zaman Öncü

Konya Her Zaman Öncü
Konyalı Öğretmenlerle Online Buluşan Ziya Selçuk, Konya’nın Her Zaman Öncü Rolünü Devam Ettirdiğini Söyledi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları” programı kapsamında Konya’da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Selçuk ilk sözü Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e verdi. Büyük, Konya’da görev yapan 32.700 öğretmen ve 485 bin öğrenciyle, “2023 Eğitim Vizyonu” doğrultusunda, bu salgın döneminde “Gönüller Şehri Konya’da İşimizi Aşkla Yapıyoruz” dedi.  Bakan Selçuk da Konya’nın her zaman öncü rolünü devam ettirdiğini söyleyerek üniversitelerle, belediyelerle ve özel sektör kuruluşlarıyla el ele verdiğini ifade etti.

TÜRKÜ OKUDULAR

Daha sonra Müzik Öğretmeni Özenir Asmacık Koyuncu tarafından orkestra eşliğinde “Mesneviden Ders Aldım” parçası seslendirildi. Konya’nın muhtelif okullarında görev yapan öğretmenler Sıdıka İşler, Seçil Gedik Doğaner, Asuman Aslan, Tuba Öz, M. Ali Yılmaz, Meral Taşpınar, Tuba Vidin, Zekai Kutay, Hatice Mercan, Azra Şerife Şimşek, Fadime Dağcı, Emel Pektaş, İsmail Çeşmecioğlu, Leyla Yaman, Merve Tekeli Aksoy, Samet Tetik ve Hatice Güngör de Bakan Selçuk’a il genelinde ve okullarında yapılan bazı eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.  Ziya, programda son olarak müzik grubundaki öğretmenleri “Entarisi Aktandır” parçasını seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.