Konya İl Göç İdaresi’nde geniş katılımlı toplantı

Konya İl Göç İdaresi’nde geniş katılımlı toplantı
Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından “Kanaat Önderleri Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Konya Ticaret Odası Konferans salonunda düzenlendi.

Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından “Kanaat Önderleri Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Konya Ticaret Odası Konferans salonunda düzenlendi.  İstişare toplantısı hakkında bilgi aktaran Konya İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Buzcu, “Geçici Koruma, Uluslararası Koruma, İkamet, Uyum ve İletişim, Hukuk, Düzensiz Göç Çalışma Grup Başkanlıklarının ve Kızılay Toplum Merkezi, İHH İnsani Yardım Vakfı, ELBİR İnsani Yardım Derneği, İki Doğu İki Batı Derneği, Ravza İnsani Yardım Vakfı, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının da hazır bulunduğu programda, Suriye ve Afganistan başta olmak üzere birçok ülkeden Kanaat Önderinin katılımıyla faydalı bir toplantı gerçekleştirildi.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.