Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten ara tatil mesajı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten ara tatil mesajı
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 2021/2022 eğitim öğretim yılı birinci yarıyıl ara tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 2021/2022 eğitim öğretim yılı birinci yarıyıl ara tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Büyük,'' Bilindiği üzere bakanlığımız 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında öğrencilerimize bir haftalık tatil ilan etmiş, kısa bir süre de olsa öğrencilerimizin dinlenmeleri için imkân sunmuştur. Konya’mızda da 2.135 okuldan 467 binin üzerinde öğrencimiz bu ara tatile gireceklerdir. Bu vesileyle okulların açıldığı 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren salgın şartlarına rağmen büyük ve özveri içerisinde çalışarak okullarımızı güvenli mekânlar haline getiren tüm yönetici ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Tatil dönemine girecek tüm öğrencilerimize tebriklerimi ilettikten sonra bir öğretmen olarak bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Sevgili Öğrencilerimiz, bu tatil, özellikle uzaktan eğitim döneminde çok fazla vakit geçirdiğiniz tablet ve telefonlarınızla değil, aile fertleriniz başta olmak üzere yakın akraba ve dostlarınızla daha çok vakit geçireceğiniz bir dönem olmalıdır. Konya’mızın tarihi ve doğal güzelliklerinden en az birkaç tanesine ziyarette bulunmanızı tavsiye ediyorum. Köklü bir tarihe sahip şehrimizden öğreneceğiniz çok fazla kıymetli bilgi olduğunu unutmayınız. Bu dönemde en az 1 kitap okumanızı öneriyorum. Bu sayıyı ne kadar artırırsanız o kadar güzel bir işin altına imza atmış olursunuz. Zira ne kadar çok okursanız, geleceğinize o kadar çok yatırım yapmış olacaksınız. Bir haftalık bu ara tatilin, bedeni yorgunluğunuzu geride bıraktığınız, içinizi daha çok iyilik ve güzellikle süslediğiniz bir dönem olmasını diliyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.