Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ün yeni yıl mesajı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ün yeni yıl mesajı
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı

Büyük, mesajında 2020 yılında tüm dünyayı derinden etkileyen olayların meydana geldiğini anımsattı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla günlük yaşama dahil olan "yeni normal" kurallarına uyulmasının önemine değinen Büyük, "Bu noktada bizlere düşen, yeni normale eleştiri geliştirmek ya da geçmişin olumsuzluklarıyla hayıflanmak değil, yaşanılan tüm tecrübelerden ders çıkarmak, geleceğe daha emin ve kararlı adımlarla ilerlemenin yol ve yöntemlerini aramaktır." ifadesini kullandı.

Yeni yılda salgının ortadan kalkamasının ya da en alt seviyelere inmesinin insanların kurallara uymasıyla ilişkili olduğuna dikkati çeken Büyük, şöyle devam etti:

"Okul avlularının tekrar öğrencilerimizin sesleriyle süslendiği, öğretmenlerimizin sınıflarında göz göze ve yüz yüze öğrencilerine sevgiyle bilgi verdiği, rehberlikte bulunduğu bir ortama kavuşmamız, birlik içerisinde hareket etmemizle mümkün olacaktır. 2021 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Her yerde ve her zaman sevgi, saygı, hoşgörü ve sağlıklı bir hayatın hakim olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve tüm insanlığın yeni yılını tebrik ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.