Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in Altınekin programı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in Altınekin programı
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunup toplantı ve programlara katılmak amacıyla Altınekin'e gitti.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit çeşitli ziyaretlerde bulunup toplantı ve programlara katılmak amacıyla Altınekin'e gitti.

İlk olarak Altınekin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yiğit, kurum çalışanları ile sohbet ederek İlçe Müdürü Mahmut Zengin'den yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra 2022/2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında ilçedeki okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yeni eğitim yılına tüm hazırlıkların tamamlamış olarak girilmesi gerektiğinin altını çizdi.

13-8.jpg

Altınekin KOP Hayal Kütüphanesi’ni ve KOMEK bünyesinde ilçede verilen kursları ziyaret ederek görevlilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

11-13.jpg

Tadilat işlemleri devam eden Altınekin Şehit Adem Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunan Yiğit, son olarak Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere'yi makamında ziyaret etti.

10-13.jpg

2-84.jpg

9-17.jpg

8-19.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.