Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nden Eczacı Odasına nezaket ziyareti

Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nden  Eczacı Odasına nezaket ziyareti
Konya İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı. Uzm. Dr. Ali Demir ve yanındaki heyet, Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Eczacı A.Hakan Koru ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundular.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı. Uzm. Dr. Ali Demir, Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Eczacı A.Hakan Koru ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı. Uzm. Dr. Ali Demir, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Muammer Özdemir, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Bahattin Akyürek İl Sağlık Müdürlüğü Eczacıları Ecz. Özlem Salcı, Ecz. Hilal Karaca ve Ecz. İrem Sönmez den oluşan heyet Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Ahmet Hakan koru ve yönetim kurulu üyelerini nezaket ziyaretinde bulundu.

konya-il-2.jpg

TEB 5.Bölge Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz., A. Hakan Koru, “Konya İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbı Cihaz hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Demir ile birlikte gelen heyetin ziyaretleri sahsım ve yönetim kurulunu mutlu etmiştir. Bu arkadaşlarımızla her zaman birlik ve beraberlik içinde çalıştık ve Konya’mıza her zaman en iyi hizmeti verebilme adına da çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.