Konya Lisesi'nde "Harezmî Eğitim Modeli" değerlendirildi

Konya Lisesi'nde "Harezmî Eğitim Modeli" değerlendirildi
 Editör
Konya Lisesinde uygulanan "Harezmî Eğitim Modeli" bakanlık yetkilileri tarafından değerlendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Konya Lisesinde uygulanan "Harezmî Eğitim Modeli" kapsamında, 07 Mayıs 2024 tarihinde bakanlık yetkilileri Konya'ya ziyarette bulundular ve okulda süreç değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

konya-mem-mufredat-1.jpeg

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aynur Türkoğlu'nun da katıldığı ziyarette Bakan Müşaviri Beyza Kurt, Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şirin Karadeniz, Araştırma - Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığında görevli uzman öğretmenler Ayten Anık ile İlknur Usta Öztürk ve Harezmî çalışma ekibi üyeleri; "Harezmi Eğitim Modeli" kapsamında Konya'da gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelediler ve eğitim modeli uygulamasının süreç değerlendirmesinde bulundular.

konya-mem-mufredat-3.jpeg

"İnsan için düşün, tasarla ve üret!" sloganıyla uygulanan "Harezmî Eğitim Modeli" ile disiplinler arası düşünebilen, ezberden ve monotonluktan uzak, düşündüklerini becerileri ile hayata geçirebilen, sanatla bilimi, bilimle sosyal hayatı bütünleştirebilen, geleceğin teminatı çocukların çağın yeniliklerine millî ve manevi değerlere adapte edilmesi hedefleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.