Konya Merkez İmam Hatip mezunları 13. kez iftar yemeğinde buluştu

Konya Merkez İmam Hatip mezunları 13. kez iftar yemeğinde buluştu
 Editör
Konya Merkez İmam Hatip Kız Lisesi 98-99 mezunları uzun yıllardır olduğu gibi bu yılda 13. geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Konya Merkez İmam Hatip Kız Lisesi 98-99 mezunları uzun yıllardır olduğu gibi bu yılda 13. geleneksel iftar yemeğinde biraraya geldi.

Katılımcılar yaşamın hızında yılda bir kez de olsa bir araya gelip anılarını tazelediklerini, bu yılda yeni anılar biriktirdiklerini, mutluluklarını dile getirdiler.
İftar yemeğinin organizasyonunu her yıl olduğu gibi bu yıl da üstlenen Hatice Vildan Kaman Kılıç "1992 Eylül ayında başlayan İmam Hatipli olma gururunu ilk günkü heyecanla taşıyoruz. Bu yıl mezun olduktan sonra 13. kez bir araya geldik. Hasbihal ettik, anılarımızı tazeledik. Dünya üzerinde zulüm gören başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere vatanımız için, bütün Müslümanlar için dualar ettik. Nice iftar ve benzeri organizasyonlarda buluşmak duasıyla ayrıldık." dedi

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.