Konya MHP Milletvekilinden Kumsal Bebek mesajı

Konya MHP Milletvekilinden Kumsal Bebek mesajı
Konya MHP Milletvekili Esin Kara, anne ve babası canlı ders yaptıkları sırada balkondan düşerek hayatını kaybeden Kumsal bebek ile ilgili bir mesaj paylaştı.

Konya’nın Çumra ilçesinde sınıf öğretmenleri Mustafa Bayram ve eşi Deniz Bayram, evlerinde online ders verdikleri sırada, üst kat komşularında kalan 20 aylık kızları Kumsal Bayram, 7'nci katın balkonundan dengesini kaybederek, düştü. Hayatını kaybeden Minik Kumsal, gözyaşları içinde toprağa verildi. 

RABBİM HİÇBİR ANNE BABAYI BU ACI İLE İMTİHAN ETMESİN 

Konya MHP Milletvekili Esin Kara, Kumsal bebek için başsağlığı mesajı yayımladı. Milletvekili Esin Kara, yaptığı paylaşımda, “Rabbim hiçbir anne babayı bu acı ile imtihan etmesin. Konya’nın Çumra ilçesinde öğretmen olarak görev yapan Mustafa ve Deniz Bayram çiftinin minik kızları Kumsal anne ve babası EBA’da canlı ders anlatırken emanet edildiği komşusunun evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Minik Kumsal’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine Rabbimden sabırlar niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.