Konya milletvekili Samancı’dan JMO’ ya hayırlı olsun ziyareti

Konya milletvekili Samancı’dan JMO’ ya hayırlı olsun ziyareti
Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Konya Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Konya Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette mesleki konular başta olmak üzere ülke ve dünya gündemine ilişkin konular değerlendirildi.

Olağan Genel Kurul ardından üyelerin büyük teveccühü ile JMO Konya Şube Başkanı seçilen Şükrü Arslan’a Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, hayırlı olsun dileklerini iletti. Gülay Samancı, Konya’da bulunduğunu belirterek, hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulunduğunu söyledi. Bu başarının daha önce mesleğiniz ve meslek odanız adına yaptığınız çalışmalarda üyelerin gönlünü kazanmanın bir nişanesi olduğunu ifade eden Gülay Samancı, “Başkanlığınızda oluşan dinamik, yeni yönetim kurulunuzu seçilmenizden dolayı tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum ” dedi.

JMO Konya Şube Başkanı Şükrü Arslan ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni dönemde Konya Ovası’nın mesleki sorunları ile meslektaşlarımızın daha iyi şartlar altında çalışabilmeleri için gece gündüz demeden yönetim olarak çalışacaklarını, mesleği ve meslektaşlarını en iyi şekilde temsil etme çabasında olacaklarını söyledi.

konya-milletvekili.jpg

JMO Konya Şube Başkanı Şükrü Arslan, “Mesleğimiz temel bir bilim dalı olduğu için; meslektaşlarımız mühendislik yapılarından su kaynaklarına, madenlerin bulunmasından jeotermal kaynaklara kadar birçok alanda faaliyet göstermektedir. Bu sebeple meslektaşlarımız multidisipliner bir anlayış ile her meslek dalı ile koordineli çalışmakta, yer yer bunun verdiği zorluklara da göğüs germektedir. Ülkemizin özellikle son 10 yılda her alanda kazandığı ivme meslektaşlarımız için de bir umut ışığı olmaktadır ” dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın JMO Konya Şubesi ziyaretinde Oda Yönetiminden Başkan Vekili Fatih Özerdem, Genel Sekreter Şükrü Yavuz Pınarkara, Yunus Küçükçelebi, Harun Adalı, Derya Cantekinler, Tahsin Yaldız ve Mustafa Korkmaz hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.