Konya öğretmen akademisi faaliyetleri sürüyor

Konya öğretmen akademisi faaliyetleri sürüyor
 Editör
"Konya Öğretmen Akademileri" faaliyetleri Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Konya Valiliği himayelerinde ve Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından faaliyetleri sürüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Konya Valiliği himayelerinde ve Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Konya Öğretmen Akademileri" kapsamında faaliyetler yapılmaya devam ediyor.

Öğretmenlerin mesleki ve kültürel açıdan daha donanımlı ve birikimli olmaları adına ülke çapında önemli eserler vermiş isimler öğretmenlerle bir araya geliyor.

06.jpg

20 Mart 2024 tarihinde Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan Türk İslam Düşüncesi ve Bilimi Akademisinde Yazar Sait Mermer “İslam Düşüncesinin Tarih Yapıcı Rolü” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Aynı gün Şehir ve Kültür Akademisi ile Sanat Akademisine katılan öğretmen ve akademisyenlere yönelik Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile iftar programı düzenlendi. Programa Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.