Konya Polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor: 4 tutuklama

Konya Polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor: 4 tutuklama
 Editör
Konya Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslerde yaptıkları aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken operasyonlarda toplamda 4 kişi tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda on binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi, 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Konya Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürdürdüğü araştırmalar neticesinde Meram ilçesi Yaylapınar Mahallesi’nde şüphelendiği bir ticari taksiyi durdurdu.

whatsapp-image-2024-04-24-at-13-08-21-1.jpeg

Araçta yapılan aramada ve araç içerisindeki yolculara ait iş yerinde yapılan aramada 9 bin 133 adet uyuşturucu hap, 91.5 gram sentetik kannabinoid, bir miktar metamfetamin, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Taksi içerisindeki 2 yolcu ve iş yerlerindeki bir şüpheli gözaltına alındı.



PAZAR ARABASINDAN BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

Narkotik ekiplerinin Meram ilçesi Pirebi Mahallesi’nde belirlenen adrese yaptığı operasyonda 1 kilo 460 gram metamfetamin, 26 bin 800 adet uyuşturucu hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda pazar arabasından çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

Her iki operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

whatsapp-image-2024-04-24-at-13-08-22-1.jpeg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.