Konya Selçuklu'da çöken binada kurtarma çalışmaları sürüyor

Konya Selçuklu'da çöken binada kurtarma çalışmaları sürüyor
 Editör
Konya’nın Selçuklu ilçesinde 6 daireli bir bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor

Konya’nın Selçuklu ilçesinde 6 daireli bir bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Olay yerinden alınan bilgilere göre, çöken binanın enkazından bir kişi sağ olarak çıkarıldı. Kurtarılan kişi, aynı dairede dört kişinin daha bulunduğunu belirtti. Diğer dairelerde kaç kişinin olduğu ise henüz bilinmiyor.

Yetkililer olay yerinde

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Valisi İbrahim Akın, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kurtarma çalışmalarını yerinde takip ediyor.

Çalışmalar devam ediyor

AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerinin bölgedeki yoğun çalışmaları sürerken, olayın nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, enkaz altındaki vatandaşlara bir an önce ulaşmak için zamanla yarışıyor.

Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.