Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal’ dan Vergi Haftası mesajı

Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal’ dan Vergi Haftası mesajı
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal 33. Vergi Haftası’nda bir mesaj yayımladı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil ERDAL 33. Vergi Haftası mesajında “Vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası ‘Vergi Haftası’ olarak kutlanmaktadır” dedi.

Erdal mesajına şunları ifade etti: “ Vergi bilinci yüksek olan toplumlarda ekonomik ve kültürel gelişimlerde yüksektir. Kamusal harcamaları karşılamanın tek yolu vergilerdir. Kamusal hizmetlerin nitelik ve kalitesinin artması, vergiye karşı direnci azaltacak en önemli unsurdur. Adil bir vergi sistemi ve toplanan vergilerin vatandaşa hizmet olarak dönmesi, vergi bilincinin artmasının temel zeminini oluşturmaktadır. Vergi gelirlerimizi artırmak, adil ve etkin bir vergi sistemi için birlikte hareket etmek, vergisel hedeflere ulaşmada ülkemizi başarıya götürecek temel yoldur. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler mali idaremizin en büyük destekçisidir. TÜRMOB camiası şimdiye kadar olduğu gibi yarınlara da mali irademizle işbirliği içinde çalışmaya ve vergi sistemimizin işlenmesine destek olmaya devam edecektir. Başta Hazine ve Maliye Bakanı, Gelir İdaresi Başkanı, Bürokratları ve tüm vatandaşlarımızın Vergi Haftası’ nı kutlarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.