Konya SMMM Odası iftar programında buluştu

Konya SMMM Odası iftar programında buluştu
Konya Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Programı’nda; oda üyeleri, siyasi parti başkanları, davetliler ve basınla buluştu.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Programı’nda; oda üyeleri, siyasi parti başkanları, davetliler ve basınla buluştu. İftar programında konuşan Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal, Genel Kurul Seçimi’nin 29 Mayıs’ta yapılacağını duyurdu.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası tarafından Geleneksel İftar Programı düzenlendi. Programa; TÜRMOB Genel Saymanı Mustafa Levent Demiröz, TÜRMOB Denetleme Kurulu Başkanı Burhan Düz, Konya Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Konya Denetim Daire Başkanı Mustafa Sefa Kara, Konya İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve bir çok siyasi partiler ve Konya da’ ki Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapan protokol davetlileri ile çok sayıda üye katıldı. İftar programının ardından kürsüye gelen Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal, “Göreve geldiğimiz süreç içerisinde her ne kadar pandemi gibi yaşamı zorlayan, aksatan bir sorunla karşılaşmış olsak da 2020 ve 2021 yılında da iftar programımızı gerçekleştiremedik. Düzenlemiş olduğumuz eğitim faaliyetleri ve sosyal faaliyetlerde sizlerle birlikte dayanışma halindeyiz. Mesleğimiz ve meslektaşımız her dönem olduğu gibi yine yoğun bir dönemden geçiyor. 2021 yılı Kurumlar Vergisi Beyanı ve E-Defter Beyan sürelerinin uzatılması için TÜRMOB Başkanlığı’na ve Gelir İdaresi Başkanlığı’na iletilmesi hususunda talep de bulunuldu” dedi.

3.jpeg

GENEL KURUL SEÇİMİ 29 MAYIS’TA

Seçim maratonuna girdiklerini aktaran Erdal, “15 Mayıs da gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Genel Kurul seçimini Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Konya Yarı Maratonu gerçekleşeceğinden dolayı ve odamıza gelen yol güzergâhlarının kapalı olacağından dolayı Genel Kurul seçimimizi 29 Mayıs’a ertelemek zorunda bulunuyoruz. Seçimimiz odamız, mesleğimiz ve tüm üyelerimiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu ramazan gecesinde de hep birlikte olmak, Ramazan ayının bu özelliğine yaraşır biçimde bir arada olmak bizi mutlu etti” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.