Konya SMMM Odası'ndan plaket töreni

Konya SMMM Odası'ndan plaket töreni
Konya SMMM Odası Ruhsat Dağıtım Töreni ve Plaket Töreni düzenledi.

Konya SMMM Odası’nın düzenlediği olduğu Ruhsat Dağıtım ve Plaket törenine AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya MHP Milletvekili Esin Kara, Konya Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Konya İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, Konya SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Ali Dığrak ve Mehmet AY, MHP İl Başkan Yardımcısı Sefa Fidan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konya MHP Milletvekili Esin Kara Mesleki Gündem hakkında üyeleri ve stajyerleri güncel mevzuatla ilgili konularda bilgilendirdi, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un selamlama konuşmasının akabinde ise Meslekte 20. Yılını dolduran üyelere plaket ve yeni mali müşavirlik ruhsatı alan meslek mensuplarına ruhsat dağıtım töreni yapıldı.

Başkan Abdil Erdal, törende şunları ifade etti: "Meslekte 20. Yılını doldurmuş tecrübeli meslektaşlarımızın haklı gururunu yaşıyoruz. Sizler bugüne kadar mesleğimize, meslektaşlarımıza destek oldunuz, hizmet verdiniz. Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza yol gösterdiniz. Meslekte 20. Yılını dolduran meslektaşlarıma, mesleğe verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, meslekte nice yıllar diliyorum."

konya-smmm-1.jpg

Mesleğe yeni katılan meslektaşlarına tavsiyelerde bulunan Başkan Erdal, " Meslek etik kurullarına uygun davranacağınızı biliyoruz. Ruhsat törenine katılan mali müşavirlere, zorlu bir eğitim süreci ve maratonunun ardından mesleğe yeni adım atan siz değerli meslektaşlarımıza Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatlarını takdim edeceğiz. Mali müşavirler olarak Konya ekonomisinin nabzını tutan önemli bir meslek grubuyuz. Sizler böyle büyük bir camiaya dahil oldunuz. Mesleğinize, Odamıza ve ruhsatınıza sahip çıkmanız gerekiyor. Çok zor şartlarda elde ettiğiniz bu ruhsat, sizlere ayrıcalık tanımaktadır. Zorlu bir eğitim süreci ve maratonun ardından mesleğe yeni adım atan siz değerli meslektaşlarımı kutluyor, mesleki hayatınızda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Oda hizmet binasında ruhsat ve plaket törenine, Oda kurulları ve ruhsat almaya hak kazanan mali müşavirler ve aileleri katıldı.

konya-smmm-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.