Konya SMMMO Başkanı Başkan Abdil Erdal’dan 10 Kasım Mesajı

Konya SMMMO Başkanı Başkan Abdil Erdal’dan  10 Kasım Mesajı
Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal, Atatürk’ün vefatının 82’inci yıldönümü nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında “İstiklal mücadelemize önderi, milletimizin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ..

Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal, Atatürk’ün vefatının 82’inci yıldönümü nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında “İstiklal mücadelemize önderi, milletimizin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri yönetimi ve verdiği kararlarla, başarılı bir komutan ve lider olarak tarihte saygın bir yer edinmiştir.” dedi.

Başkan Abdil Erdal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletine ve vatanına duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Hayatını ülkemizin kurtuluş ve kuruluş mücadelesine adamış büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü 82 yıl önce bedenen ebediyete uğurladık. Bizler de üzerimize düşen görevi başarıyla yerine getirme gayretiyle milletimizin hizmetinde, özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. 10 Kasım, Türk milleti için hem Atatürk’ü anma günü hem de aynı zamanda sahip olduğumuz değerlere sahip çıkma ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Vatan topraklarında bağımsız yaşamamızı, Kurtuluş Savaşı sırasında verilen büyük mücadeleye borçlu olduğumuzu unutmamalı ve her zaman bu bilinçle yaşamalıyız. Kurtuluş Savaşı'nı başlatan ve bunun sonucunda Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yılında saygı ve rahmetle anıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.