Konya SMMO’da genel kurul heyecanı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Konya SMMMO), 25. Olağan Genel Kurulu ve oda kurullarının seçimi öncesinde genel kurulunu gerçekleştirdi. Oda hizmet binasında düzenlenen ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı, mesleki geleceğe dair önemli adımların atıldığı bir platform oldu. Genel kurula mevcut başkan Abdil Erdal başta olmak üzere Mali Müşavirler katıldı.
“KONYA ADINA ÇALIŞTIK”
Konya Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal mali müşavirlik mesleğinin temelinin mükelleflere yol göstermek olduğunu belirterek, “ Biz Mali Müşavirler olarak haftanın yedi günü görev başındayız. Halkın adına doğruyu iletmek ve mükellefe doğru yol göstermek bu mesleğin temelidir” dedi. Başkan Erdal mesleğe yeni katılan üyelere eğitim desteği verdiklerinin de altını çizerek, “Üyelerimize başta mevzuat ile ilgili kurslar verirken teknik alanda teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek dijital dönüşümleri hayata geçirdiğimiz platformlarla tüm meslektaşlarımıza ulaştık “ şeklinde konuştu.
“240 KADINA MESLEKİ BECERİ KAZANDIRDIK”
Başkan Erdal Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak mesleğe yeni üyeler kazandırarak mesleği güçlendirdiklerinin altını çizerek, “ Odamız 240 kadın katılımcıya Mali ve Mesleki beceri kazandırarak 70 kişilik istihdam sağlama şansını yakaladık” dedi.
“YEŞİL PASAPORT İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Konya SMMMO) genel kurulunda selamlama konuşması yapan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, mali müşavirlerin sorunlarına değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Karaaslan, meslektaşlarına başarılar dilerken, MHP olarak serbest mali müşavirlerin yanında olduklarını vurguladı.
Kendisi de bir mali müşavir olduğunu belirten Karaaslan, "Olağan kurulda yarışacak adaylara başarılar diliyorum. Meslektaşınız olarak iş yükünüzü ve sorunlarınızı bilmekteyim. Mali Müşavirlerin sorunları, başta Konya Milletvekilimiz Mustafa Kalaycı tarafından sürekli gündeme getirilmekte. Ben de meslektaşınız olarak her zaman yanınızda olacağım" ifadelerini kullandı.
09:00 İLE 11: 00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK
Açılış konuşmaların ardından yarın gerçekleşecek seçimlerde yarışacak adaylar ve yönetim kurulu listeleri okunurken başkanlık seçimi için, Halil Bıçakçı, Ali Fahri Aras, Yasin Ayvaz, İbrahim Paparacı, Mehmet Eskici, Abdülkadir Çetin ve bağımsız aday Aydan Akman yarışacak. Oy verme işlemi yarın 09.00 ile 11.00 saatleri arasında Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında gerçekleştirilecek.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.