Konya Taşkent ilçesinde 100. yıl yürüyüşü

Konya Taşkent ilçesinde 100. yıl yürüyüşü
 Muhabir
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Konya'nın Taşkent ilçesinde de 100. yıl etkinlikleri kapsamında Taşkent Kaymakamlığınca yürüyüş programı düzenlendi.

Programa ilçe kaymakamı Muhammet Yücetağ, belediye başkanı Osman Arı, kurum amirleri, kurum personeli, öğretmenler, öğrenciler ve Taşkent halkı katıldı.

Yürüyüş, ilçenin önemli bir sembolü olan Sultan Çeşmesi önünde başladı. Kaymakam Yücetağ, yürüyüş öncesinde yaptığı konuşmada, "Millet olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan için eşsiz fedakarlıkları olan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" dedi.

Yürüyüş, kent meydanında son buldu. Kent meydanında aziz şehitlerimiz adına dua edilip, İstiklal Marşı'mız söylenmesi ile program sona erdi.

whatsapp-image-2023-10-28-at-15-34-03.jpeg

YÜRÜYÜŞ BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Yürüyüş, ilçenin tüm kesimlerinden yoğun katılımla gerçekleşti. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.