Konya Tek Yürek Gardaşının Yanında

Konya Tek Yürek Gardaşının Yanında
İşgalci Ermenistan’ın Azerbaycan halkına karşı başlattığı alçak saldırıya karşı Konya tek yürek oldu. Ermenistan’ı kınayan siyasi parti temsilcilerinden kardeş Azerbaycan’a tam destek geldi

İşgalci Ermenistan’ın Azerbaycan halkına karşı başlattığı alçak saldırıya karşı Konya tek yürek oldu. Ermenistan’ı kınayan siyasi parti temsilcilerinden kardeş Azerbaycan’a tam destek geldi

 

AK Parti İl Başkanı HASAN ANGI:

Ermenistan’ın aklını başına alması gerekiyor, hem kendi ülkesi insanları için hem de çevredeki dost ülkelerin insanları için bunu yapmak zorunda. Yapmazsa bedelini öder. Artık karşılarında ne eski Azerbaycan var ne eski Türkiye.

 

CHP İl Başkanı BARIŞ BEKTAŞ:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Azerbaycan’ın mutluluğu bizim mutluluğumuz, üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Bayraklarımız farklı ama aynı milletiz biz. Her anlamda kardeşimizin yanındayız.

 

İYİ Parti İl Başkanı GÖKHAN TOZOĞLU:

Ermenistan’ın hem askeri gücü hem devlet gücü normal şartlar altında böyle bir saldırıyı gerçekleştirebilecek yapıya müsait değil. Ermenistan bu tavrından bir an önce vazgeçmeli. Bizler kardeş devlet Azerbaycan’ın her koşulda yanındayız.

 

Saadet Parti İl Başkanı HÜSEYİN SAYDAM:

Azerbaycan’ın tabii ki yanında olmak zorundayız. Biz onlar için dua ediyoruz, tabii ki, Türkiye büyük bir devlet. Onun için de ülke olarak Azerbaycan halkına yardım esirgenmemeli. Biz de vatandaş olarak desteğimiz sonsuz

 

Gelecek Partisi İl Başkanı HASAN EKİCİ:

Azerbaycan için sürekli söylediğimiz bir söz var. "İki Devlet Tek Millet" Bu sözden hareketle Ermenistan sadece Azerbaycan'a değil ülkemize de saldırmıştır. Bizler her zaman can Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edeceğiz.

 

DEVA Partisi İl Başkanı SEYİT KARACA:

Son yaşanan olaylarda da yine birilerinin şımartmasıyla tavizkar tutumunu ilerletip tecavüzlerine devam eden Ermenistan’a Azerbaycan gereken cevabı vermiştir. İşgalci ve emperyalist her tavrı da Karabağ özelinde kınadığımızı ifade etmek isterim.

 

Y. Refah Partisi İl Başkanı MUSTAFA ÖZERDEM:

Ermenistan’ın dost ve kardeş Azerbaycan topraklarına yönelik saldırılarını şiddetle kınıyoruz.

Yeniden Refah Partisi olarak her zaman Azerbaycan’lı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu net bir şekilde ifade ediyoruz.

 

MHP Karatay İlçe Başkanı SEBAHATTİN KÜÇÜKDOĞRU:

Karabağ Türk’ündür, Türk vatanıdır. Yegâne gayesi Türk düşmanlığı olan Ermenistan’ın Türk milleti karşısında tutunma ihtimali yoktur. Kanımızla, canımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.