Konya Teknik Üniversitesi Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde yerini aldı

Konya Teknik Üniversitesi Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde yerini aldı
Konya Teknik Üniversitesi TEKNOFEST’te derece elde eden projeleri ile Devlet Teşvik Tanıtım Günleri’nde stant açtı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın koordinasyonunda, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla, 26-27 Mart 2022 tarihlerinde, Konya TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ‘Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Konya Teknik Üniversitesi ödüllü öğrenci projeleri ile katıldı.

Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla 26-27 Mart tarihlerinde Konya TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde "Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" yoğun ilgi gördü.

Konya Teknik Üniversitesi TEKNOFEST’te derece elde eden projeleri ile stantta yerini aldı. Roket, drone, su altı görüntüleme aracı, insansız hava aracı ve elektrikli araç üniversitemiz standında iki gün boyunca sergilenen projeler arasındaydı. Proje takım kaptanları ve üyeleri çalışmaları hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi.

konya-teknik-1.jpeg

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.

Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların katılım göstereceği tanıtım günlerinde, kamu kurumlarına ait stantlarda tanıtımlar yapılarak, gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi almaları sağlandı.

konya-teknik-3.jpeg

konya-teknik-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.