Konya Valiliği, İzmir için yardım kampanyası başlattı

Konya Valiliği, İzmir için yardım kampanyası başlattı
Konya  Valiliği AFAD koordinasyonluğunda, İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Konya Valiliği AFAD koordinasyonluğunda, İzmir’de yaşanan deprem felaketinde zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gıda kolisi ve yeni battaniyelerden oluşan yardım toplama faaliyeti başlatıldığı bildirildi.

Valilik  tarafından yapılan açıklamada, " İzmir'i etkileyen deprem sonrası vatandaşlarımızın depremzedelere yardım ulaştırmak amacıyla yoğun ilgi ve talepleri bulunmaktadır. Afetzedelere dağıtılmak üzere ihtiyaç duyulan standart gıda paketi ve yeni battaniye yardımında bulunmak isteyen kişi ve kuruluşlarımızın aşağıdaki numaraları aramaları yada Konya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın TR06 0001 5001 5800 7302 1690 49 nolu hesap numarasına ödeme yapmaları rica olunur" ifadeleri kullanıldı. 

Depremzedelere ulaştırılmak üzere gıda kolisi ve yeni battaniye yardımında bulunmak isteyen kişi ya da kurumlar için  ilçelerdeki irtibat numaraları açıklandı. 

Konya'daki ilçelerin irtibat numaraları; 

ieltii.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.