Konya Valisi Vahdettin Özkan çeşitli ziyaretlerde bulundu

Konya Valisi Vahdettin Özkan çeşitli ziyaretlerde bulundu
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (KONESOB) ziyaret etti.

Vali Özkan, SGK İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz'dan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

SGK İl Müdürü Yavuz, kurum hedefleri, izleme-değerlendirme, hizmetlere erişim konularında sunum yaptı.

20210210-2-46806612-62387897.jpg

ÇALIŞMA HAYATININ İYİLEŞTİRİLMESİ VE İSTİHDAM KONULARI DEĞERLENDİRİLDİ

Vali Özkan, Çalışma ve İş Kurumunda (İŞKUR) çalışma hayatının iyileştirilmesi ve istihdam konusunda yapılması gereken faaliyetleri değerlendirdi.

İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, kurumun daimi faaliyetleri, pandemi dönemindeki özellikle "kısa çalışma ödeneği" süreci ve Konya İşgücü Piyasası Analizi başlıklarında ayrıntılı sunum yaptı.

20210210-2-46806612-62387898.jpg

ESNAFIN TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Vali Özkan, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu ve Şoför Nakliyeci Otomobilciler Esnaf Odası (KONSOF) Başkanı Ahmet Şen'i ziyaret etti.

Mesleki ve teknik ihtiyaçların karşılanması ve meslek mensuplarının sorunları gidermek üzere Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin önemine değinen Vali Özkan, Konya'ya daha iyi hizmet vermek için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Esnafın taleplerini dinleyen Vali Özkan, talepleri Valilik İş Takip programına dahil ettirerek gerekli çalışmalar ve ilgili kurumlarla koordinasyonun sağlanacağını belirtti.

Vali Özkan'a, ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.