‘Konya ve Konya halkının çıkarları için aday adayıyız’

‘Konya ve Konya halkının çıkarları için aday adayıyız’
İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Mustafa Sırrı Demirel, Sema Vadi ve Mustafa Sarıtaş, Pusula Gazetesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Mustafa Sırrı Demirel, Sema Vadi ve Mustafa Sarıtaş, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ve Genel Müdürü Yakup Erdoğan’ı ziyaret etti.

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Sırrı Demirel, “Malumunuz olduğu üzere Ünal Karaman Bey, Genel Merkez kontenjanı ile Konya’da birinci sıra milletvekili adayı olarak belirlendi. Bizler de bu hizmet kervanında yer almak Konya’ya ve Konya halkına hizmet etmek, Konya’nın çıkar ve menfaatlerini her alanda Ankara’da gür bir sesle haykırmak için bu yola düştük. 31 ilçedeki teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Şimdi de medya organlarımızı ziyaret ederek kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

PAKİZE ŞENGÜL

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.