Konya yolunda alev alan otomobilin yardımına vatandaşlar koştu

Konya yolunda alev alan otomobilin yardımına vatandaşlar koştu
Manavgat'tan Konya'ya gitmekte olan otomobilin motor bölümünden çıkan yangın sonucu araçta büyük hasar oluştu.

Manavgat'tan Konya'ya gitmekte olan otomobilin motor bölümünden çıkan yangın sonucu araçta büyük hasar meydana geldi.

Manavgat-Alanya D-400 kara yolunda Manavgat istikametinden Konya istikametine seyir halindeki Memiş Tekin'in kullandığı 42 ZC 297 plakalı Ford marka otomobil, Kızılağaç Mahallesi Yemişlisu tarafına geldiğinde bir anda motor bölümünden dumanlar çıkmaya başladı.

Aracı kullanan Memiş Tekin ve araçta eşiyle beraber seyir halindeyken, dumanların çıkmaya başlamasıyla birlikte yolun sağına çektikleri otomobilden eşyalarını da alarak inerken, yoldan geçmekte olan araç sürücüleri yangın tüpleriyle, olay yerinin yakınında olan akaryakıt istasyonu çalışanları da sanayi tipi yangın tüpüyle yangına müdahale etti. Yanan araç vatandaşlar tarafından söndürülürken aracın motor bölümünde büyük çapta hasar meydana geldi.

aw163023-01.jpg

TEKRAR YANMAYA BAŞLADI

Yangının söndürülmesinden kısa bir vakit sonra aracın ön tarafından yeniden alevler görülmeye başladı. Bu esnada olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler, yeniden yanmaya başlayan araca müdahale yaparak yangını söndürdü ve soğutma çalışması yaptı.

Aracının herhangi bir sorunu olmadığını belirten Memiş Tekin, hareket halindeyken motor kısmından dumanlar çıktığını ve araçtan inmelerinin ardından alevler çıkmaya başladığını dile getirdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.