''Konya yorgun ve bitap düştü''

''Konya yorgun ve bitap düştü''
 Editör
Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı Belediye Başkan adayları ile birlikte Konya basınıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Abdülkadir Karaduman, basın toplantısında Konya'nın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.

23 yıllık iktidarın ülkeyi kronik problemlerle karşı karşıya bıraktığını ifade eden Başkan Saydam,'' Konya bu problemlerden nasibini aldığını söyledi. Tarımda, sanayide, eğitimde ve sağlıkta ciddi sıkıntılar olduğunu dile getiren Saydam, artan ekonomik problemlerin halkın geçimini zorlaştırdığını vurguladı.

d43ff5d8-9c83-49e3-9221-2e0d9a20bc4a.jpg

Ahlaki değerlerin zayıflamasından da endişe duyan Başkan Saydam, "Televizyonlar ve sosyal medya aracılığıyla ahlaki çöküş yaşanıyor. Kimse buna müdahale etmiyor. Yaklaşan yerel seçimlerin önemini vurgulayarak, "Milli Görüş Hareketi'nin 1989'da Konya'da yaptığı hizmetleri tekrarlamak istiyoruz" dedi.

''KONYA YORGUN VE BİTAP DÜŞTÜ''

Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Abdülkadir Karaduman, Konyalıların mevcut belediyeden yorgun ve bitap düştüğünü savundu. AK Parti'nin Konya'ya yeterince hizmet etmediğini ve eksik bir yönetim anlayışı sergilediğini öne süren Karaduman, "Konya'da bir anlayış değişikliği gerekiyor. Adil bir yönetim anlayışı ile Konya'ya hizmet edeceğiz. Hizmetlerimiz merkez ilçelerle sınırlı kalmayacak, Konya'nın bütün köylerine gereken hizmeti sağlayacağız. İşe alımlarda liyakat ve ehliyete önem vereceğiz, siyasi görüşe göre ayrımcılık yapmayacağız'' dedi.

Başarılarının yoğun ilgiyle ve destekle karşılanması karşısında büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten Karaduman, "Çalışmalarımızı bu yönü itibarıyla da hakikaten çok büyük bir heyecanla gerçekleştiriyoruz. Aynı şekilde ikinci karşılaştığımız sahada önemli bir husus da şudur ki, Konyalı insanlarımız bu 5 yıllık zaman diliminde, hatta öncesine de varan süreçleri hesaba kattığımızda, Konya'daki bütün hemşirelerimiz, Konya'yı yöneten belediyenin yorgunluğundan, başarısızlığından dolayı ciddi bir şekilde yorgun ve bitap düşmüşler. Bugün özellikle bizim adaylarımızın bu denli heyecan uyandırmasının en önemli gerekçesi de budur. Yani Konya'da yıllar yılı en yüksek oyları almış olan, ne zaman destek olunması hususunda vatandaştan bir talep ortaya konulursa vatandaşımız en güçlü desteği vermiş olmasına rağmen, maalesef verdiği desteklerin neticesini bir hizmet olarak alma noktasında yetersiz kalmış. Bu kadar yüksek oy oranıyla seçimlerden çıkmış olan AK Parti Konya yöneticileri ve belediye yöneticileri, insanların sorun ve problemlerine dair yeterince çözüm odaklı bir yaklaşım ortaya koymamıştır" dedi.

''BELEDİYEDE ÇALIŞANLARLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ''

Karaduman, "Bugün Konya Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticilerinden genel müdürlerinden daire başkanlarına kadar işini başarıyla yapan, vatandaşı mağdur etmemiş, belediyede çalışıp da hiçbir yolsuzluğa bulaşmamış kardeşlerimizle birlikte çalışacağız. Belediye imkanlarının belirli kişilere rant sağladığı bir sistemi bu düzeni ortadan kaldıracağız'' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.