Konya'da 3 ilçe MHP’ye

Konya'da 3 ilçe MHP’ye
AK Parti-MHP İttifakı’nın adayları yarın açıklanacak. İki parti arasındaki görüşmeler tamamlanırken son dakika değişikliği olmazsa Konya’da MHP’ye 3 ilçe bırakılacak. Ereğli, Emirgazi ve Doğanhisar’da MHP adayları yarışacak

AK PARTİ 25 İLÇEDE VAR

AK Parti-MHP İttifakı “Konya” için hazırlıklarını tamamladı. İki partinin üst düzey yetkilileri arasında yapılan görüşmelerde nihayete varılırken, AK Parti’nin Büyükşehir ve üç merkez ilçenin yanı sıra 25 ilçede aday göstermesi kararlaştırıldı. Mevcut durumda Konya’da sadece 1 belediye başkanlığı bulunan MHP’ye ise 3 ilçe bırakıldı.

ADAYLAR BELLİ OLDU

Cumhur İttifakı’nın paydaşı Milliyetçi Hareket Partisi Konya’daki seçimlere Ereğli’de Hüseyin Oprukçu ile seçime katılması kesinleşen MHP'nin Emirgazi’de mevcut başkan Nurişen Koçak ile yola devam etmesi bekleniyor.  Doğanhisar adayı ise bugün belli olacak. Nisan 2014’te Doğanhisar’ı MHP adayı Abdullah Koç kazanmış ancak Koç; 21 Temmuz 2017’de istifa ederek yoluna bağımsız olarak devam etmişti.

AK PARTİ YARIN AÇIKLIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak Uğur İbrahim Altay’ı açıklayan AK Parti ildeki diğer adaylarını ise yarın açıklayacak. AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, adaylarının AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan tarafından Cuma günü saat 14.30’da Selçuklu Spor Salonu’nda düzenlenecek törenle açıklanacağı belirtilmişti. (www.pusulahaber.com.tr)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum