Konya'da 50 başarılı öğrenciye burs ve staj imkanı!

Konya'da 50 başarılı öğrenciye burs ve staj imkanı!
 Editör
Konya sanayisinden Selçuklu Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine destek.

Selçuklu Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Bilişim Teknolojileri alanlarında; gayretli öğrencileri ödüllendirmek, bölgede sanayinin ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmak, öğrencilerin istihdam edilebilirliklerini arttırabilmek amacıyla sanayi kuruşlarıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında; Simya Hidrolik Pnömatik Elek. Mak. İml. San. ve Tic. Ltd. Şti., Panera Mühendislik, İhsan Koçak Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş., Konya Hidroan Hid. Mak. San. Ltd. Şti. ve Akko Makina Sanayi ve Tic. A.Ş tarafından okuldaki 50 başarılı öğrenciye burs verilecek, alan öğrencilerine işletmelerde mesleki eğitim/staj uygulaması imkânını sağlanacak ve okulun belirlenen alandaki mezunlarına istihdam önceliği sağlanacak.

Protokol törenine Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına Okul Müdürü Arif Uysal, Simya Hidrolik adına İsmail Şahin, Akko Makina adına Ömer Karakuş, Panera Mühendislik adına Gökhan Kaynakoğlu, İhsan Koçak Makina Sanayi adına Veyis Koçak, Konya Hidroan adına Hakan Yıldırım katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.