Konya'da 7 ilçenin kaymakamı değişti!

Konya'da 7 ilçenin kaymakamı değişti!
Vali yardımcısı ve kaymakam atamalarına yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kararname, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’te yayımlandı. Buna göre 612 mülki idare amirinin görev yerleri değişti

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi.

KONYA’YA ATAMASI GERÇEKLEŞEN İSİMLER

Kararname ile Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç Konya Vali Yardımcılığı'na, Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz Meram Kaymakamlığı'na, Odunpazarı Abdullah Selim Parlar da Karatay Kaymakamlığı'na atandı.

Kararnameyle Ereğli, Karapınar, Seydişehir, Kulu ve Kadınhanı kaymakamları da değişti. Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Ereğli Kaymakamı olarak atanırken, Karapınar Kaymakamlığı’na ise Batman’ın Hasankeyf ilçe Kaymakamı Şenol Öztürk getirildi. Seydişehir Kaymakamlığı görevine Erzurum Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Kulu Kaymakamlığı görevine Erzincan Refahiye Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat atandı. Kadınhanı Kaymakamı ise Siirt Tillo Kaymakamı Muhammet Said Baytok getirildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.