Konya'da balık tutkunlarının uğrak yerinde geniş çaplı temizlik

Konya'da balık tutkunlarının uğrak yerinde geniş çaplı temizlik
 Editör
KOSKİ Konya'da balık tutkunlarının uğrak noktası olan gölde haftasonu geniş çaplı temizlik çalışması yaptı.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin en önemli yüzeysel su kaynaklarından biri olan Altınapa Baraj Gölü etrafında geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gölde gün boyunca devam eden temizlik çalışması sonucunda toplanan atıklar, geri dönüşüme gönderilerek çevrenin korunmasına katkı sağlandı.

koski-altinapa-1.jpeg

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere 31 ilçede çalışırken; su kaynaklarını temiz tutma sorumluluğunu da yerine getiriyor.

KOSKİ, özellikle hafta sonlarında balık tutmak veya sportif amaçlı olta balıkçılığı yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir alan olan Altınapa Baraj Gölü etrafında hafta sonu temizlik çalışması yaptı.

koski-altinapa-1.jpg

Kuraklık nedeniyle su seviyesinin düşmesiyle birlikte kıyı şeritlerinde oluşan atıkların temizlenmesi için yapılan geniş çaplı temizlik çalışmasında sonrası toplanan atıklar, geri dönüşüme gönderilerek çevrenin korunmasına katkı sağlandı.

koski-altinapa-2.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.