Konya'da baskın yapılan matbaadan kitap değil, uyuşturucu çıktı!

Konya'da baskın yapılan matbaadan kitap değil, uyuşturucu çıktı!
Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından Karatay ilçesinde bulunan bir matbaada uyuşturucu bulunduğu ihbarı üzerine yapılan baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi’nde bulunan bir matbaaya çok sayıda uyuşturucu zulalandığı bilgisine ulaştı. Kısa sürede iş yerine ulaşan ekipler binlerce uyuşturucu hapa el koydu. İş yeri sahiplerinin uyuşturucuyu gizlediği tek yerin matbaa olmadığı ortaya çıktı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan bir matbaada yüklü miktarda uyuşturucu bulundurulduğunu tespit etti. Bilgi üzerine hemen harekete geçen ekipler iş yerine ulaştı.

İş yerinde arama gerçekleştiren Narkotik ekipleri iş yerinin deposunda 108 kutu haline toplam 6 bin 48 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirdi.

matbaada-uyusturucu2.jpg

OTURDUKLARI EVLERİ DE UYUŞTURUCU YUVASI ÇIKTI!

Narkotik ekipleri iş yerinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilmesi üzerine şüpheli iş yeri sahibi Mustafa A. ve kardeşi Halil A. ikametlerinde de arama yaptı. Uluırmak Mahallesi’ndeki iki ayrı ikamette yapılan aramalarda 171 adet uyuşturucu hap, bir miktar kokain, esrar ve bonzai ele geçirildi.

Haklarında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli işlem başlatılan Mustafa A. ve kardeşi Halil A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için bağlantıya tıklayarak WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz: https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.