Konya’da bayram telaşı başladı

Konya’da bayram telaşı başladı
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Konya'da alışveriş merkezlerinde bayram hareketliliği yaşanıyor.

İHA'nın haberine göre: Ramazan Bayramı yaklaşırken, çarşı pazarda da hareketlilik arttı. Bayram öncesi alışverişini yapmak isteyen vatandaşlar, Konya'nın Tarihi Bedesten Çarşısı ve Kadınlar Pazarı'nda yoğunluk oluşturdu. Alışverişe gelen vatandaşlar şeker ve bayramlıklarını almaya başladı. Esnaf da bu yılki bayramdan umutlu olduklarını belirtti.

aw174971-01.jpg

"BU BAYRAM MÜŞTERİLERİMİZ DAHA

ÇOK KALİTELİ ÇİKOLATALARA

RAĞBET GÖSTERİYOR"

Bayram hazırlıklarının başladığını anlatan mağaza müdürü Mustafa Akpınar, "Şekerlerimizi, lokumlarımızı açıyoruz. Ramazan ayının son günlerine gelirken yeni bir heyecan başladı. Bayram geliyor, bu heyecanı da bütün vatandaşlarımızla yaşamaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin ilgisi bu yıl çok iyi. Her bütçeye uygun şeker ve lokumlarımız var. Bu sene bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Fiyat aralığımız ise 100 lira ile 900 lira arasında şekerlerimiz bulunuyor. Lokumlarda da 90 liradan 500 liraya kadar her bütçeye uygun ürünlerimiz var. Bu bayram müşterilerimiz daha çok kaliteli çikolatalara rağbet gösteriyor. Bizim gözlemlediğimiz bu şekilde. Ucuz ürünlere bu yıl rağbet daha az" dedi.

aw174971-03.jpg

Alışverişe çıkan Mehmet Barış, "Ramazan Bayramı yaklaştı. O yüzden uygun fiyatlı ürünleri buldukça alıyorum. Fiyatları araştırıyorum, uygunları burada da bulursam alacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

aw174971-05.jpg

Bayram alışverişine çıkan Merve Gencer, "Burada şeker fiyatlarına bakıyorum. Şu ana kadar da lokum, şeker ve kahve aldım. Bayramda ne gerekiyorsa onları aldım" diye konuştu.

aw174971-07.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.