Konya'da belediye başkanları toplantısı: Bakanlar ve ilçe temsilcileri bir araya geldi

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ MASAYA YATIRILDI
Toplantıda, Konya merkez ve ilçelerindeki belediyecilik hizmetlerine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, belediye hizmetlerini geliştirmek ve ortak sorunlara çözümler üretmek adına görüşlerini paylaştı.
BEYŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN TEŞEKKÜR
Toplantıya Beyşehir Belediyesi adına katılan Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, etkinliğin oldukça verimli geçtiğini belirtti. Balıklı, “Önemli konuları istişare etmemize vesile olan faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Bakanlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı, Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a da misafirperverliği için teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
MERAM BELEDİYESİ'NE ÖVGÜ
Misafir belediye başkanları ve yetkililer, toplantıya ev sahipliği yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ederek, bu tür organizasyonların yerel yönetimler arası iş birliğini güçlendirdiğine dikkat çekti.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.