Konya'da bir avukat ile katibine dolandırıcılıktan tutuklama
Yayınlanma:
Güncelleme:
Konya'da yargılanan kişiyi kurtarabileceğini söyleyerek yakınlarını dolandıran ve gözaltına alınan avukat ile katibi tutuklandı.
Konya'da yargılanan bir kişiyi 100 bin lira dolandıran avukat ve katibi tutuklandı. Konya'da yargılanan kişiyi cezadan kurtarabileceğini söyleyerek yakınlarını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan avukat ile katibi tutuklandı.
İddiaya göre, avukat Musa D. ağır ceza mahkemesinde yargılanan sanığı, alacağı cezadan kurtarabileceğini söyleyerek yakınlarından 100 bin lira aldı. Bir süre sonra dolandırıldıklarını düşünen kişiler, polise şikayette bulundu.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, savcılık talimatıyla avukat Musa D. ve katip Sefer B'yi gözaltına aldı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe "nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklandı.
Resmi İlanlar
KONYA
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.