Konya’da bu hafta gerçekleşecek etkinlikler! Konserler, tiyatrolar ve gösteriler…

Konya’da bu hafta gerçekleşecek etkinlikler! Konserler, tiyatrolar ve gösteriler…
 Muhabir
Konya’da bu hafta gerçekleşecek sanatsal etkinlikler Konyalılar tarafından merakla bekleniyor. Peki, bu hafta Konya’da hangi etkinlikler yapılacak? İşte detaylar…

Konya’da bu hafta, geniş bir yelpazede birbirinden farklı etkinliklerle, sanatçıların katıldığı konser, tiyatro ve performanslara sahne olacak. Türk popunun duayen ismi Serdar Ortaç Konyalılar ile buluşacak. Yeni nesil Trap, Rap ve Drill müziğin sevilen ismi Lvbel C5 Konya’da sahne alacak. Erol Evgin, Göksel ve Emircan İğrek gibi pek çok ünlü Konya’da bu hafta sahne performanslarını sergileyecekler. Konserler, tiyatrolar ve sahne performansları listemizde yer alıyor.

KONSERLER: Selçuklu Kongre Merkezi

- Nalan, Dargın, Beyaz Skandalım ve Kor gibi şarkıların mimarı "Emir Can İğrek" müzik dolu bir akşam için sizlerle 27 Şubat 20.30’da buluşmaya geliyor.

photo-21197-0.jpg

- Türk Pop Müziğinin güçlü söz yazarı ve yorumcularından "Göksel" müzikseverlerle 28 Şubat 20.30’da buluşmaya geliyor.

- Alternatif Rock Grubu "Dolu Kadehi Ters Tut" hayranlarıyla 1 Mart 20.30’da buluşmaya geliyor.

- Popüler şarkıları, romantik baladları ve unutulmaz hitleri ile "Erol Evgin" unutulmaz bir akşam için sizlerle 2 Mart 20.30’da buluşmaya geliyor.

CLUB KONSER-EĞLENCE: Club Inferno

- Serdar Ortaç, sevilen şarkıları ve eşsiz sahnesi ile 1 Mart akşamı Club Inferno Konya'da sevenleri ile buluşuyor.

ekran-alintisi.png

- Lvbel C5, sevilen şarkılarıyla 8 Mart akşamı dinleyicileriyle buluşuyor.

TİYATROLAR:Devlet Tiyatrosu

1- ENGEL; Gül ile Can, yağmurlu bir günde karşılaşırlar. O da ne, sokağın ortasında bir şemsiye görürler, acaba kimin? Gül kendine yeni bir oyun arkadaşı bulmanın heyecanını yaşarken, Can’ın bu duruma canı biraz sıkılır. İkisi de sahibinin kim olduğunu düşünmeden şemsiyeyi alıp gitmek ister ama paylaşmak hiç akıllarına gelmez. Bu durum iki arkadaşın arasında koskoca bir engel oluşturur. İşte önümüzde koskoca bir engel… 27-28 Şubat’da Konya Devlet Tiyatrosu’nda!

7000-10000-2991-803e43c2-ca69-49ed-b1c1-c7e10756f1f1.jpeg

2-TRENDEKİ KIZ; Hayatınızın bir günü kayıp olsaydı ve o gün cinayetle suçlansaydınız ne yapardınız? Alkol bağımlılığı ve boşanma travmasını atlatmaya çalışan Rachel Watson kendini tam olarak böyle bir… 29 Şubat, 1-2 Mart’da Konya Devlet Tiyatrosu’nda!

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.