Konya’da bu mağazada her şey sudan ucuz!

Konya’da bu mağazada her şey sudan ucuz!
 Editör
Alâeddin Bulvarı'nda bulunan mağaza ürünlerinin hepsini 150-200 liraya satışa sundu. İşte o ürünler…

Alâeddin Bulvarı'nda bulunan bir giyim mağazası çok fazla kar gütmeden halka hizmet ediyor ve geniş ürün yelpazesiyle A'dan Z'ye her ihtiyaca cevap veriyor.

dsc-1566.jpg

GENÇLERE HİTAP EDEN GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Konyalılara ucuz ürün getirdiklerini aktaran Kemal Kör, "Ürünlerimiz oldukça kaliteli ve ucuz, ürünlerimizi İstanbul’dan toplu alarak getirtiyoruz. Konya halkı bu verdiğimiz hizmetten memnun olduğunu dile getiriyor. Cumartesi ve pazar günleri oldukça yoğun olan mağazamızda ayakkabıdan tişörte A ‘dan Z’ye aranan tüm her şey mevcut. Genel olarak gençlere hitap ediyoruz. Spor ayakkabılar, kot pantolonlar, ceketeler olsun her şey mevcut'' dedi.

Genellikle gençlerin spor ürünlere daha çok önem verdiğini belirten Kör, "Yeni nesil gençler spor tarzına yöneliyor. Bizler de gençleri anlıyor, onların isteklerine göre ürün getiriyoruz. Mağazamızda bulunan ürünler a'dan z'ye en çok tercih edilen ürünler. Getirdiğimiz ürünlerimizi 1 ay geçmeden dükkânda bulamıyoruz. Gençler artık modayı da takip ediyorlar. Çok fazla modada olan ürünleri tercih ediyorlar. Bizler de o ağırlıklı ürünleri takip edip mağazamızın showroomuna getiriyoruz. Ekonomik olarak her kesime hitap ediyoruz. Konya halkı burada bütçesine uygun alışveriş yapabiliyor. Bizler için önemli olan halka hizmet, hakka hizmet düsturuyla hizmet vermektir" dedi.

dsc-1567.jpg

‘İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜRÜNLER AYIRIYORUZ’

Ayakkabı ve tişörtlerde iddialı olduğunu ifade eden Kör, "Konya’nın bir ucundan bir ucuna genç ağırlıklı müşterilerimiz bizlere alışveriş yapmaya gelir. Bunun sebebi oldukça açık: hizmet ediyoruz, ucuz ürün getirtiyoruz. Getirdiğimiz ürünleri ayrıca kendimizde kullanıyoruz. Kendi giymediğimizi vatandaşlara da satmıyoruz. Toplu ürün aldığımız için arada bazı ürünler defolu veya hatalı çıkabiliyor. Bu ürünleri bir köşede ayırıp ya ihtiyaç sahibi insanlara veriyoruz ya da geri gönderiyoruz" dedi.

dsc-1573.jpg

150 200 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Mağaza İşletmecisi Kemal Kör, sözlerine şöyle devam etti, "Ayakkabı fiyatlarımız 300 TL'den başlıyor, tişört fiyatlarımız 150 TL'den başlıyor. Bu seviyelerde ucuz bir şekilde satışlarımızı yapıyoruz. İşlerimiz gayet iyi, Rızık ecelden önce gelir demişler, ucuz ürün sattığımızdan ötürü Konyalılar bizi tercih ediyor” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.