Konya’da Cumartesi Günü trafiğe çıkacaklar dikkat! Bazı yollar kapanacak

Konya’da Cumartesi Günü trafiğe çıkacaklar dikkat! Bazı yollar kapanacak
Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamındaki Yol Bisikleti Yarışları nedeniyle 13 Ağustos Cumartesi günü kapalı olacak yolları duyurdu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamındaki Yol Bisikleti Yarışları nedeniyle 13 Ağustos Cumartesi günü kapalı olacak yolları duyurdu. Vatandaşların mağdur olmaması için Cumartesi günü bu güzergahları kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Konya İslami Dayanışma Oyunları 2021 kapsamında 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Yol Bisikleti Yarışları nedeniyle bazı yollar belirlenen saatlerde trafiğe kapalı olacak.

whatsapp-image-2022-08-12-at-15-22-52-1.jpeg

CUMARTESİ GÜNÜ TRAFİĞE ÇIKMADAN GÜZERGAHLARI KONTROL EDİN!

13 Ağustos Cumartesi Günü Yol Bisikleti Yarışları nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde:

Yolların kapanma saati: 08:30
Yarış başlangıç saati: 09:00

Mevlana Meydanı’ndan başlayacak olup, Aliya İzzet Begoviç Caddesi ardından Yeni İstanbul Caddesi, Sefaköy, Antalya Çevre Yolu, Dutlu Caddesi, Müneccimbaşı Sokak, Kültür Park'ta bitecek.

whatsapp-image-2022-08-12-at-15-22-52.jpeg

Kadınlar Yarışı:

Yolların kapanma saati: 13:30
Yarış başlangıç saati: 14:00

Mevlana Meydanı’ndan başlayacak olup, Vatan Caddesi, Beyşehir Caddesi, Kızılören, Sefaköy, Antalya Çevre Yolu, Dutlu Caddesi, Yeni Meram Caddesi, Millet Caddesi, Vatan Caddesi, Müneccimbaşı Sokak, Kültür Park'ta bitecek.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamada; Cumartesi Günü araçlarıyla trafiğe çıkacak olan vatandaşların mağdur olmamaları için kapalı olan güzergahları kontrol ederek alternatif yolları kullanması ve aynı gün gerçekleşecek olan Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarına girecek olan öğrencilerin Bisiklet Yarışı nedeniyle kapatılacak olan yoları, okul güzergahlarına göre değerlendirerek evlerinden daha erken çıkıp alternatif yolları kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum