Konya'da da operasyon düzenlenmişti: 152 torbacı cezaevine gönderildi

Konya'da da operasyon düzenlenmişti: 152 torbacı cezaevine gönderildi
Konya'nın da olduğu 6 ilde "torbacı" olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan kişilerden 152’si tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 159 kişi gözaltına alındı, 152’si tutuklandı.

İHA'nın haberine göre; Adana merkezli 6 ilde "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 159 kişiden 152'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha-20250719aw500195-4-t.jpg

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik başlattığı çalışma kapsamında 159 şüphelinin kimliğini tespit etti. Ekipler, 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Adana merkezli İstanbul, Konya, Adıyaman, Samsun ve Kayseri'de "Narkokapan-Adana 2" adı verilen operasyon için harekete geçti. Polis, belirlenen adreslere geçtiğimiz gün şafak vakti eş zamanlı baskın yaptı.

aw500195-01.jpg

Operasyonda 159 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde 5 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, hassas terazi ve muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonun ardından Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden 157'si adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 152'si tutuklanırken 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 2 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.