Konya’da eğitimde bilimsel uygulama

Konya’da eğitimde bilimsel uygulama
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında oluşturulan BİLİMUM bünyesinde öğretmenlere yönelik uygulamalı eğitimler verilmeye devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında oluşturulan BİLİMUM (Bilim Muallimleri Merkezi) bünyesinde öğretmenlere yönelik uygulamalı eğitimler verilmeye devam ediyor.

whatsapp-image-2024-02-01-at-16-51-49-4.jpeg

Uygulanmakta olan “Bilim Liderliği Eğitim Programı” sayesinde günümüz dünyasının teknolojik gelişmeleri ve bilimsel çalışmaları çerçevesinde öğretmenler, eğitimde yeni yaklaşımlar ve metotlarla daha donanımlı hale geliyor.

Uygulamalı eğitim becerilerini artırarak mesleki gelişimlerine katkı sunan seminerler sayesinde öğretmenler yeniden yapılandırmacı ve ilerlemeci bir bakış açısı kazanıyor. Ayrıca güncel eğitim yaklaşımlarının sınıflarda uygulanması konusunda da tecrübe elde ediyor.

Konya Bilim Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşen eğitimler, Konya’da görev yapıp başvuruda bulunan tüm öğretmenlere alanında uzman isimler ve akademisyenler tarafından veriliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.