Konyada'ki hastanede Filistin için kermes düzenlendi

Konyada'ki hastanede Filistin için kermes düzenlendi
 Editör
Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan sağlık çalışanları, Filistin’de yaşanan insanlık dışı vahşete dikkat çekerek, Gazze’li Müslümanlar yararına kermes düzenlediler.

Hastane bahçesinde kurulan kermes alanını ziyaret ederek sağlık çalışanları ile sohbet eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kermesten elde edilen tüm gelirin AFAD aracılığı ile Gazze’ye gönderileceğini ifade eden Prof. Dr. Koç, “Bebek, çocuk, kadın, yaşlı ayrımı yapılmaksızın, planlı bir saldırı ancak insanlıktan çıkmış olanların yapabileceği bir iştir. Hastanelerin dahi bombalandığı, savunmasız insanlara yapılan saldırıları bir kez daha şiddetle kınıyoruz” dedi.

3.jpg

Beyhekim ADSM çalışanlarının gönüllülük esası ile evlerinde yaptığı yiyecekleri düzenlenen kermeste satışa sunduklarını belirten Beyhekim ADSM Başhekimi Dr. Yunus Açıkgöz’de '' Gazze’deki insanlık dışı katliama karşı kayıtsız kalamadıklarını, Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek ve elimizden geleni yapmak için bu kermesi düzenledik'' dedi .

1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.