Konya’da hırsızlık şüphelileri çaldıkları paralarla eğlenirken yakalandı

Konya’da hırsızlık şüphelileri çaldıkları paralarla eğlenirken yakalandı
Konya’da bir hafta içinde 18 ayrı yerden hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile 6 şüpheli eğlence yaptıkları sırada düzenlenen operasyonla yakalandı.

Olay Konya’nın merkez Karatay ve Selçuklu ilçesinde meydana geldi.  İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 1 haftada 18 iş yerinde meydana gelen hırsızlık ihbarları üzerine çalışma başlattı.

hirsizlik-3.jpg4’Ü 18 YAŞINDAN KÜÇÜK

Polis ekipleri, güvenlik kameraları incelemesi ve saha çalışmalarının ardından motorla hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin Yılmaz. İ (18), Serdar A (19, Z.C.Y (17), İ.D. (16), H.D (15), S.K (16) olduğunu tespit etti. Hırsızlık yaptıkları iş yerlerinden para, cep telefonu, yiyecek, içecek, tabanca, sigara gibi malzemeler çalan 6 şüpheli bir kafede çaldıkları paralar ile eğlenirken yakalandılar. Şüphelilerin hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

hirsizlik-5.jpg

ÇUVALIN İÇİNDE SAKLAMIŞLAR

Çaldıkları malzemeleri de arazide çuval içerinde sakladığı tespit edilen şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerden ele geçirilen, 2 motosiklet, 1 televizyon, 10 kurusıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, çok sayıda gıda malzemesi ve para sahiplerine teslim edildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Dilhan Dumanoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.