Konya’da kaçakçılara geçit yok: 13 gözaltı

Konya’da kaçakçılara geçit yok: 13 gözaltı
 Editör
Konya'da kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda gümrük kaçağı cep telefonu, elektronik malzeme, onlarca tütün mamulü ve akaryakıt ele geçirilirken, 13 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü kaçakçılara darbe vurmaya devam ediyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde çok sayıda operasyona imza attı. Onlarca iş yeri, ikamet ve araç arandı. 13 şüpheli gözaltına alındı.

Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonlarda gümrük kaçağı 42 adet cep telefonu, 126 adet cep telefonu aksesuarı, 2 adet PlayStation 5, 2 adet robot süpürge, 6 adet akıllı saat, 2 bin 581 paket sigara, 1710 paket doldurulmuş sigara, 51 bin 400 adet boş makaron ele geçirildi.

whatsapp-image-2024-02-23-at-09-26-13-1.jpeg

TIRDAN 26 BİN 300 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ÇIKTI

Polis ekiplerinin kent girişinde şüphe üzerine durdurduğu bir tırda yaptığı aramada 26 bin 300 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Başka bir operasyonda Selçuklu ilçesindeki bir sanayi sitesinde iş yerinden bir çekicinin yakıt deposuna kaçak akaryakıt aktarımı yapıldığı tespit edildi. İş yeri ve araçta yapılan aramada 940 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

whatsapp-image-2024-02-23-at-09-26-16.jpeg

Ele geçirilen gümrük kaçağı ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 3.5 Milyon TL olduğu belirlenirken operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

whatsapp-image-2024-02-23-at-09-26-14.jpeg

whatsapp-image-2024-02-23-at-09-26-13.jpeg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.